>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Під час матчу Української прем'єр-ліги трапився черговий скандал

На матчі в Одесі поліція затримала 12 фанів.

В рамках 18-го і заключного в цьому календарному році туру Української прем'єр-ліги в Одесі між "Чорноморцем" і "Ворсклою" (0:1) поліція затримала і доставила у Приморське відділення поліції Одеси 12 ультрас однієї з команд, повідомляють на офіційному сайті муніципальної поліції.

При цьому підставою для затримання фанатів був підпал сидінь стадіону "Чорноморець", а також фаєрів, сказано в повідомленні.

Фото: od.npu.gov.ua

Тим часом альтернативною причиною затримання може бути банер одеських уболівальників з написом "Кремль, покайся !!!" і переліком затриманих Росією кораблів: "Бердянськ", "Нікополь" і "Яни Капу".

"Людей клали обличчям в асфальт, добивали лежачих ногами і кийками, особливо тих, хто запитував: «За що?» Ультрас в Одесі палять фаєри мало не на кожній грі, але ніколи нічого такого не було. У приватних розмовах поліції так і говорили: "За банер, надійшла команда діяти жорстко", - цитує версію активіста Романа Синіцина sportarena.com.

Фото: Фейсбук Романа Синіцина

Тим часом версію активіста в поліції не підтримують.

"Інформація про затримання фанатів через банер - повна маячня", - переказує видання слова провідного консультанта начальника Головного управління Національної поліції України в Одеській області Руслана Форостяка.

"Під час гри були здійснені хуліганські дії з використанням потужної піротехніки, що призвело до зупинки матчу і множинних звернень інших глядачів і адміністрації до правоохоронних органів", - зазначив Форостяк.

Варто додати, що на затриманих уболівальників відкрито справу за двома статтями: дрібне хуліганство та злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліції.

Нагадаємо, "Чорноморець" електрообігрівачами готував стадіон до матчу УПЛ проти київського "Арсеналу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram