>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Чорноморець" електрообігрівачами готує стадіон до матчу УПЛ проти "Арсеналу": арену відключили від опалення

Керівництво "моряків" упевнене, що матч вдасться провести.

"Чорноморець" електрообігрівачами готує стадіон до матчу УПЛ проти "Арсеналу": арену відключили від опалення
Стадион Черноморец
Фото: Думская

Матч 16 туру Української Прем'єр-ліги "Чорноморець" (Одеса) - "Арсенал-Київ" опинився під загрозою зриву.

Стадіон "Чорноморець" залишився без опалення.

Однак, за словами генерального директора "моряків" Анатолія Місюри, матч 25 листопада все-таки відбудеться.

"Чорноморець" у неділю гратиме з київським "Арсеналом". Раніше директор стадіону заявив ЗМІ, що гра під загрозою зриву через проблеми з теплом: комунальне підприємство "Теплопостачання міста Одеси" відключило головну арену міста, хоча боргів у клубу перед тепловиками немає", - цитує Місюру sport.ua.

За словами одного з керівників клубу, "чорно-сині" все ж вирішили не скасовувати матч. Зараз клуб готує потужні електрообігрівачі, щоб підтримувати нормальну температуру в підтрибунних приміщеннях, зокрема роздягальнях.

Джерела в клубі стверджують, що перебої з теплопостачанням стадіону - це підступи великого одеського бізнесмена, який намагається експропріювати об'єкти президента "Чорноморця", нардепа Леоніда Клімова.

Відзначимо, матч має принципове значення - обидві команди замикають турнірну таблицю чемпіонату України, у одеситів в активі 9 очок, у киян - 7.

У нинішньому календарному році командам УПЛ залишилося провести три тури чемпіонату - заключний тур відбудеться 8 грудня, в якому "Чорноморець" прийматиме полтавську "Ворсклу".

І якщо температуру в приміщеннях стадіону ще можна регулювати за допомогою підручних методів, то нормальний стан футбольного поля без опалення підтримувати буде проблематично. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram