>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Центральний матч туру в Українській Прем'єр-лізі відвідали 95 осіб (оновлено)

До антирекорду було рукою подати.

Центральний матч туру в Українській Прем'єр-лізі відвідали 95 осіб (оновлено)
Фото: ukrinform.ua

Матч 17-го тура Української Прем'єр-ліги між полтавською "Ворсклою" і "Александрією", який став центральним цього вікенду, відвідали 95 уболівальників.

Поєдинок команд, які займали, відповідно, п'яте і друге місце в чемпіонаті України завершився перемогою гостей 1:0.

Додамо, що стан газону в Полтаві на стадіоні "Ворскла" був відмінним, як для грудня. Та й трибуни були очищені від снігу.

Але вболівальників не заінтригував цей матч.

Відзначимо, що антирекордом відвідуваності за всю історію УПЛ став матч "Олімпік" (Донецьк) - "Сталь" (Кам'янське), який відбувся в лютому цього року. Тоді спортивну арену відвідали 84 вболівальники.

Оновлення. Офіційний сайт УПЛ вніс коригування в офіційний протокол матчу "Ворскла" - "Олександрія". У графі "Глядачі" було додано одну цифру "5". Таким чином, кількість уболівальників, які відвідали цей поєдинок в Полтаві, становила 951.

Проте необхідно визнати, що 17-й тур УПЛ виявився вкрай непопулярним у вболівальників.

Матч "Арсенал-Київ" - "Карпати" (1:1) відвідало 232 вболівальники, 494 особи на трибунах протистояння ФК "Львів" - "Маріуполь" (2:2). Зустріч "Десни" і "Зорі" (0:2) в Києві (домашній стадіон "Десни" в Чернігові не зміг прийняти матч через проблеми з підігрівом) відвідало 670 уболівальників.

Не допомогли і гранди. У Харкові на донецьке дербі "Шахтар" - "Олімпік" (2:2) прийшло 2137 глядачів, НСК "Олімпійський" зібрав трохи більше аудиторії - на матч "Динамо" - "Чорноморець" (2:0) прийшло 3870 уболівальників.

Усього 6 матчів УПЛ відвідало трохи більш ніж 8 тис. осіб або загалом 1300 на один матч.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram