>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України з футзалу вирушила на Чемпіонат Європи

В Україні є за кого вболівати у футболі

Збірна України з футзалу вирушила на Чемпіонат Європи
Фото: futsal.com.ua

Сьогодні вранці збірна України з футзалу вирушила в Любляну (Словенія) на Євро-2018. Головний тренер збірної Олександр Косенко включив в остаточний склад 14 гравців:

Воротарі: Євген Іваняк ("Ураган"), Кирило Ципун ("Продексим"), Дмитро Литвиненко (ЕРА-ПАК, Чехія).

Польові гравці: Тарас Королишин, Микола Грицина, Михайло Грицина (обидва - "Сталица", Білорусь), Володимир Разуванов ("Дина", Росія), Микола Білоцерківець ("Норильский Никель", Росія), Сергій Журба (ХДС), Олександр Педяш, Андрій Хамдамов, Руслан Шеремета, Андрій Лисенко (всі - "Сокіл"), Петро Шотурма ("Ураган").

На груповому етапі фінального раунду 12 збірних будуть розбиті на чотири трійки. Дві найсильніші команди кожного тріо вийдуть в 1/4 фіналу.

Наша команда потрапила до групи з румунами і португальцями. Стартовий поєдинок на турнірі підопічні Олександра Косенка проведуть 2 лютого проти збірної Румунії, через день на нас чекає матч з Португалією.

Відзначимо, збірна України вдев'яте поспіль виступить у фінальній стадії чемпіонату Європи. З 2010 року українці незмінно виходили з групи, проте щоразу завершували свій шлях на стадії чвертьфіналу.

Євро-2018 пройде з 30 січня по 10 лютого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram