>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Основні футбольні новини і чутки одним рядком

Основні футбольні новини і чутки одним рядком
Фото: kiev.all.biz

УЄФА виявила розбіжності у фінансових звітах французького "Парі Сен-Жермен" і зовнішнього аудиту (Le Journal du Dimanche).

Лондонський «Арсенал» за крок від узгодження операції придбання нападника дортмундської «Боруссії» П'єр-Емеріка Обамеянга вартістю 55 млн фунтів (Kicker).

Каталонська «Барселона», здобувши перемогу над «Алавесом» у матчі 21-го туру Прімери, повторила свій клубний рекорд тривалості безпрограшної серії в Ла Лізі (21 матч).

Головний тренер «Челсі» Антоніо Конте посварився з керівництвом клубу і спілкується з директором чемпіонів Англії Мариною Грановською тільки через свого помічника Карло Кудічині (The Times).

Лондонський «Арсенал» готовий продати французького нападника Олів'є Жиру за 35 млн фунтів (Daily Mail).

Клуб МЛС «ЛА Гелаксі» відновив свій інтерес до 36-річного шведського нападника «Манчестер Юнайтед» Златана Ібрагімовича (ESPN).

17-річний півзахисник "Барселони" Серхіо Гомес близький до переходу в дортмундську «Боруссію» за 3 млн євро (Kicker).

На літню трансферну кампанію «Манчестер Сіті» готує пропозицію в розмірі 150 млн фунтів за плеймейкера «Челсі» Едена Азара (Daily Mirror).

Півзахисник «Барселони» Ліонель Мессі в поєдинку 21-го туру Прімери з "Алавесом" (2:1) забив свій 20-й гол у цьому чемпіонаті, що є рекордом Ла Ліги - аргентинець став першим, хто забивав не менш ніж 20 голів у чемпіонаті протягом 10 сезонів поспіль.

«Манчестер Юнайтед» складе конкуренцію «Манчестер Сіті» в боротьбі за бразильського півзахисника «Шахтаря» Фреда. (Daily Star).

Агент півзахисника "Наполі" Жоржиньо розпочав переговори з «Манчестер Юнайтед». (Manchester Evening News).

Міланський «Інтер» більше не цікавиться нападником «Ліверпуля» Даніелем Старріджем. (Liverpool Echo).

Сенегальський нападник лондонського «Вест Гема» Діафра Сако близький до переходу в «Ренн» за 9 млн фунтів. (Daily Mail).

Валлійський клуб «Свонсі» готовий заплатити 18 млн фунтів за ганського нападника «Вест Гема» Андре Айю (The Sun).

Колишній правитель Лівії Муаммар Каддафі був "за лічені години" від придбання «Манчестер Юнайтед» у 2004 році (The Sun). Нагадаємо, в червні 2005 року контроль над клубом отримав американський бізнесмен Малкольм Глейзер.

Нападник «Евертона» Вейн Руні починає будівництво нового будинку вартістю 20 млн. фунтів (Daily Mirror).

УЄФА може заборонити грати головою на юнацькому рівні, якщо дослідження доведе, що це призводить до пошкоджень мозку (The Telegraph).

Лондонський «Челсі» згорнув переговори про трансфер 31-річного боснійського нападника "Роми" Едіна (Independent).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram