>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Трансфер Зозулі в "Райо Вальєкано" зірвався через проблеми з уболівальниками (оновлено)

Ультрас "Райо" звинуватили українського форварда в нацизмі.

Трансфер Зозулі в "Райо Вальєкано" зірвався через проблеми з уболівальниками (оновлено)
Роман Зозуля
Фото: f-arena.com

Український форвард "Бетіса" Роман Зозуля на правах оренди мав перейти в іспанський футбольний клуб "Райо Вальєкано", який виступає в Сегунді.

Як повідомляє Sportarena.com, Зозуля мав виступати за "Райо Вальєкано" на правах оренди до кінця сезону. Дебютувати в новій команді він зміг би вже 5 лютого в матчі проти "Альмерії".

Коли стало відомо про переговори між "Райо Вальєкано" і Зозулею, одна з груп ультрас мадридського клубу, яка іменує себе Буканеров, звинуватила українця в нацизмі, зажадавши від клубу не підписувати його. Проте "Райо Вальєкано" не звернув увагу на позицію фанатів і підписав Зозулю до кінця сезону, а сам форвард вирішив відповісти обуреним уболівальникам у відкритому листі.

"Після закриття угоди з "Бетісом" я завтра прибуду на "Вальєкас", сподіваючись допомогти "Райо" повернутися на той рівень, якого він вартий по праву. Упевнений, що з моєю допомогою і роботою всієї команди ми зможемо домогтися підйому до Прімери, як очікують вболівальники... Як я вже говорив на своїй презентації в "Бетісі", я не пов'язаний з жодною воєнізованою чи неонацистською організацією. Я лише співпрацював з українською армією, яка захищає мою країну, крім того, я допомагаю знедоленим дітям. Для України зараз жахливо скрутні часи", - заявив Зозуля.

Оновлення. Вдень у середу в ефірі

"Радіо Бетіс" директор "Бетіса" Мігель Торречилья заявив, що Зозуля все ж повертається в Севілью.

"Ми говорили з керівництвом "Райо Вальєкано" про Зозулю і дійшли згоди, що він повернеться в Севілью. Зараз він шокований. У нього були проблеми з радикальними вболівальниками в "Райо", він навіть написав листа, але це не допомогло", - заявив функціонер.

При цьому сам футболіст не зможе грати в офіційних матчах до кінця сезону, адже він значився відразу в трьох клубах - "Дніпрі", "Бетісі" і "Райо".

Нагадаємо, влітку 2016 року 27-річний Роман Зозуля перейшов у "Бетіс" як вільний агент, але не зміг швидко проявити себе і в цьому сезоні зіграв за клуб лише 150 хвилин у Прімері.

Чутки про його відхід поширювали ЗМІ протягом декількох днів. Тим часом у Зозулі з "Бетісом" усе ще залишається чинний контракт - до 2019 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram