ГоловнаСуспільствоВійна

Росія вистрілила собі у ногу, – у МЗС вважають, що мобілізація матиме серйозні наслідки для РФ

"Це, з певної точки зору, позитивна новина для нас".

Росія вистрілила собі у ногу, – у МЗС вважають, що мобілізація матиме серйозні наслідки для РФ

Часткова мобілізація у Росії є достатньо сильним пострілом собі у ногу. Вона матиме у довгостроковій перспективі серйозні наслідки для Російської Федерації.

Про це повідомив під час всеукраїнського телемарафону UArazom радник міністра внутрішніх справ Ростислав Смірнов.

"Це, з певної точки зору, позитивна новина для нас. Це достатньо сильний постріл собі у ногу зі сторони РФ. І ми просто маємо розуміти, що ми живемо насправді в історичний момент того, коли Росія нарешті почала визнавати свої втрати на Сході. Вона почала визнавати свої програші", – заявив Смірнов.

За його словами, якщо читати між рядків, то можна зрозуміти, що цей вчинок був криком про допомогу в тому сенсі, що РФ не вистачає людей.

У МЗС впевнені, що мобілізація запустить надзвичайно сильні й внутрішньополітичні, й внутрішні міжусобні процеси всередині самої Росії. Вони спричинять надзвичайно велику хвилю негативізму безпосередньо у самій РФ, її наслідки можна буде побачити незабаром.

Нагадаємо, сьогодні президент РФ Володимир Путін оголосив про часткову мобілізацію в Росії. Відповідний указ уже підписано. Надсилання людей на війну він назвав "необхідними кроками" для захисту територіальної цілісності РФ.

Путін також заявив про підтримку псевдореферендумів на окупованих територіях України.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram