ГоловнаСуспільствоВійна

Унаслідок обстрілу окупантів на Донбасі загинув військовий із Львівщини (оновлено)

Дем’яну Даниліву було 24 роки.

Унаслідок обстрілу окупантів на Донбасі загинув військовий із Львівщини (оновлено)
Фото: facebook/ОТУ «Північ»

Протягом минулої доби, 13 вересня, в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі російські найманці 12 разів порушили режим припинення вогню.

У результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав несумісне з життям поранення, повідомляє пресцентр ООС у ранковому зведенні.

Учора поблизу Зайцевого противник обстріляв позиції українських захисників із автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів. Неподалік Верхньоторецького російські окупанти вели вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120 калібру.

У напрямку Нью-Йорка збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл з артилерійських систем калібру 122 мм. У районі Золотого-4 окупанти відкривали вогонь по позиціях українських захисників з ручних протитанкових гранатометів.

Неподалік Катеринівки ворожі найманці застосували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. Поблизу Новоолександрівки противник тричі вів численні обстріли наших позицій із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Неподалік Причепилівки російські окупанти двічі вели обстріл із великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї та мінометів 82 калібру. У напрямку Попасної ворог двічі вів вогонь з великокаліберних кулеметів та ручних протитанкових гранатометів.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Оновлення. Від ворожої кулі 13 вересня загинув 24-річний уродженець села Рудники Стрийського району Львівщини Дем’ян Данилів.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

2Непоправна втрата для Львівщини та України... Український Воїн народився 12 серпня 1997 року. Був командиром механізованого відділення. 13 вересня в Новоайдарському районі Луганської області він отримав кульове поранення несумісне з життям", - написав голова ОДА у фейсбуці.

Як повідомляли, 12 вересня в районі ООС було зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Загинув 27-річний морпiх з 503 окремого батальйону морської піхоти Артур Голуб. У вантажівку, якою він керував, бойовики влучили протитанковою керованою ракетою

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram