ГоловнаСуспільствоПодії

На румуно-угорському кордоні розбився мікроавтобус з українцями, є загиблі (оновлено)

15 осіб отримали травми.

На румуно-угорському кордоні  розбився мікроавтобус з українцями, є загиблі (оновлено)
Фото: mukachevo.net

Сьогодні вранці на румуно-угорському контрольно-пропускному пункті "Чанадпалота-Нодьлок" сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса.

Про це повідомляє Мukachevo.net.

Мікроавтобус на чеській реєстрації, який перевозив українських пасажирів, врізався у колону вантажівок, які очікували перетину кордону в черзі на румунському боці. Автобус прямував до Угорщини.

Внаслідок аварії одна людина загинула, 16 отримали поранення.

Поліція Румунії повідомляє, що троє постраждалих у дуже важкому стані. Їх доставлено до лікарні в Араді.

Рух на кордоні перекривали.

Оновлено. Кількість жертв аварії  зросло до двох. Ще одна українка померла у лікарні.  Про це у коментарі РБК-Україна повідомив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко.

"Загалом в авто перебували 16 українців та 1 громадянин Молдови. Один українець помер на місці, інша наша громадянка померла в лікарні від отриманих травм. Двоє громадян України госпіталізовані у важкому стані, їм надається необхідна медична допомога. Стан решти пасажирів - задовільний, загроз їхньому життю немає", - поінформував речник МЗС.

Ніколенко зазначив, що водія затримано, він дає покази в поліції. За попередньою версією, він не впорався з керуванням - мікроавтобус зіткнувся із вантажним транспортним засобом, який рухався попереду.

"Українські дипломати взаємодіють із румунськими правоохоронцями для з’ясування усіх обставин ДТП, тримають зв'язок із лікарями та надають постраждалим громадянам необхідну консульську допомогу. Для родичів відкрито цілодобову "гарячу лінію" посольства України в Румунії: +40 726 529 820, +40 21 230 36 60", - додав речник.

Фото: mukachevo.net

Фото: mukachevo.net

Нагадаємо, 22 березня вночі  на півдні Польщі український пасажирський автобус потрапив в автокатастрофу. В результаті загинула одна людина.

6 березня приблизно на тому ж місці і у той же час доби ще один український автобус, яким подорожували 57 осіб, потрапив у ДТП. В результаті наїзду на відбійник і падіння до рову загинули п’ятеро українців, 35 отримали травми різного ступеня важкості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram