ГоловнаСуспільствоПодії

У Маріуполі чоловік із сокирою розгромив каси та полиці супермаркету АТБ (оновлено)

Про постраждалих співробітників або відвідувачів магазину не повідомляється.

У Маріуполі чоловік із сокирою розгромив каси та полиці супермаркету АТБ (оновлено)
Фото: Скріншот відео

Сьогодні, 22 квітня, близько 15:00 у Маріуполі чоловік із сокирою увірвався в супермаркет АТБ на проспекті Нахімова, і почав все трощити.

Про це повідомляє місцеве видання 0629.com.ua.

Відео інциденту також з'явилося в соціальних мережах. На ньому присутня ненормативна лексика. Чоловік нібито був обурений тим, що хтось в магазині вдарив його дружину через відсутність маски.

Найбільше від дій дебошира постраждали каси та полиці з сигаретами. Про постраждалих співробітників або відвідувачів магазину не повідомляється.

В поліції повідомили, що особу чоловіка встановлено на місці. За якою саме статтею буде відкрито справу, правоохоронці сказати поки не можуть.

Оновлено. Інцидент прокоментував заступник голови МВС Антон Геращенко.

"Бешкетник, який розніс сокирою каси в одному з супермаркетів у Маріуполі, затриманий поліцією. У нього вдома проводитися обшук. Йому будуть пред'явлено звинувачення за статтею хуліганство і знищення чужого майна", - повідомив Геращенко.

Він також розповів, що причиною таких дій чоловка стала образа за те, що хтось з відвідувачок цього супермаркета побився з його дружиною.

"А прилавки і каси навіщо громити? Навіщо вводити в ступор ні в чому не винних касирів та покупців?! За це доведеться відповідати за Законом. Сподіваюся що суд буде суворий і справедливий", - додав Геращенко.

Нагадаємо, раніше головний санлікар України Віктор Ляшко повідомив, що мережу "АТБ" оштрафують за дозвіл пускати в магазини людей без масок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram