ГоловнаСуспільствоЖиття

​Мендель анонсувала авторське ток-шоу "Погляд з Банкової" для глядачів з тимчасово окупованих територій

Програма виходитиме російською на телеканалі "Дом".

​Мендель анонсувала авторське ток-шоу "Погляд з Банкової" для глядачів з тимчасово окупованих територій
Юлія Мендель
Фото: Юлія Мендель

Прессекретарка президента України Юлія Мендель починає авторський проєкт на телеканалі "Дом" для глядачів з тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

"Цього тижня телеканал "Дом" та UATV російською розпочинає щотижневе ТВ-шоу "Погляд з Банкової з Юлією Мендель". Це авторський проект прессекретарки президента України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Мендель коментуватиме актуальні події, ділитиметься своїми висновками та робитиме прогнози спеціально для жителів тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Щоденно на сторінці телеканала у фейсбуці глядачі зможуть поставити їх запитання.

 У понеділок, 15 березня, вийде пілотний проєкт - у соцмережах та YouTube. А в неділю, 21 березня, відбудеться телевізійна прем'єра.

"Не втомлюємося говорити з вами. А особливо – з українцями, котрі опинилися за контактною лінією на Донбасі та в Криму. Сьогодні, о 19:30 для підписників "Телеканал Дом". У YouTube – пілотний випуск про дезінформацію та соціальні послуги для українців по обидва боки контактної лінії. Зважайте – відповідаю на запитання! Шукайте сьогодні на YouTube каналу «Дом»!", - написала Мендель.

Нагадаємо, у лютому 2020 року стало відомо, що телеканал для тимчасово окупованих територій буде називатися "ДОМ" і почне мовлення 1 або 2 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram