ГоловнаСуспільствоЖиття

На Львівщині випав майже метр снігу

Сильні снігопади по всій Україні триватимуть до вечора суботи. 

На Львівщині випав майже метр снігу
Архівне фото
Фото: ЛМР

Сніговий циклон, який ввечері 10 лютого прийшов у Західну Україну та охопив більшу територію країни, не відступає. Так, станом на 6:00 12 лютого опади посилилися практично по всій території України з інтенсивним накопиченням снігу у західних, північних, центральних областях, а в окремих регіонах - з випаданням дощу.

Про це повідомляє пресслужба "Укравтодору".

Від початку циклону найбільше снігу випало у Львівській (до 90 см), Волинській, Тернопільській, Хмельницькій, Рівненській, Житомирській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Сумській областях (15-20 см).

Сильні снігопади в Україні триватимуть до вечора суботи.  

Дощ у Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Полтавській і Харківській областях при температурі 0 - +9.

Температура повітря в центральних, північних і західних областях -3 - -10, на південному сході +5 - +7.

"Покриття на дорогах державного значення в областях, де останню добу випадав сніг, місцями засніжене, в решті областей - мокре", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, унаслідок погодних умов станом на ранок 12 лютого знеструмлено 86 населених пунктів у шести областях.

Протягом останніх днів в Україні спостерігають надзвичайно сильні снігопади та зниження температури.  Сніг та ожеледиця значно ускладнили дорожній рух, у деяких містах обмежили в'їзд вантажівок. У Києві у четвер і п'ятницю заборонили роботу садків і шкіл, а у Львові оголосили додатковий вихідний.

10 лютого на Львівщині через снігові замети жінку з інфарктом доставляли до швидкої на санях. А на Волині рятувальники відбуксирували із снігового замету шкільний автобус із дітьми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram