ГоловнаСуспільствоВійна

Через обстріли бойовиків на Донбасі четверо військових отримали поранення, один - бойове травмування

Окупанти накрили мінометним вогнем позиції ООС біля Опитного та Старогнатівки.

Через обстріли бойовиків на Донбасі четверо військових отримали поранення, один - бойове травмування
Фото: Макс Левин

У суботу, 6 червня, в зоні бойових дій на Донбасі збройні формування Росії 13 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів з боку загарбників четверо військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення, а один - бойове травмування.

Про це йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" на підступах до Опитного та Старогнатівки противник випустив у бік українських оборонних укріплень понад 30 мін калібру 120 мм.

Біля Богданівки ворог використовував протитанкові ракетні комплекси, а поруч з Мар'їнкою, Павлополем та Авдіївкою - гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

У вечірній час агресор застосував міномети калібру 120 мм і станкові протитанкові гранатомети по наших опорних пунктах неподалік Гнутового.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" по українських позиціях поблизу Оріхового і тричі біля Луганського окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Захисників Південного агресор двічі обстріляв з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У штабі зазначили, що українські військові використали чергові вогневі засоби для стримування збройної агресії ворога. За даними розвідки, 6 червня українські захисники знищили одного окупанта.

У неділю, 7 червня, російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" обстріляли з великокаліберних кулеметів наші опорні пункти неподалік Луганського.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ біля Мар'їнки та Опитного двоє українських військових отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram