ГоловнаСуспільствоЖиття

В Україні з 11 травня відновлять роботу точки продажу преси та редакції ЗМІ

Кількість осіб обмежують до 50.

В Україні з 11 травня відновлять роботу точки продажу преси та редакції ЗМІ
Фото: facebook.com/souzdruk

У рамках пом’якшення карантину Кабінет міністрів дозволив працювати точкам продажу преси, редакціям ЗМІ та вести телезйомки з 11 травня.

Це випливає з розміщеного на сайті уряду постанови № 343 від 4 травня.

Згідно з ним, уряд дозволив діяльність підприємств, що працюють у галузі засобів масової інформації, зокрема, точок продажу преси, друкарень, редакцій, логістичних підприємств у сфері доставки паперу та друкованих видань.

Крім того, Кабмін дозволив діяльність телерадіоорганізацій, афілійованих із ними організацій, що забезпечують виробництво контенту, а також інших суб’єктів у сфері масової інформації, які забезпечують роботу ЗМІ.

Також Кабмін дозволив здійснення журналістами та іншими працівниками засобів масової інформації телевізійної зйомки, виробництва телевізійного продукту, інший журналістської діяльності, зокрема, на вулицях населених пунктів, у приміщеннях підприємств, установ, організацій, органів державної влади та за умови обмеження кількості осіб не більше як 50 осіб.

Крім того, до місця зйомки повинен бути обмежений доступ сторонніх осіб, усі залучені особи повинні бути забезпечені засобами індивідуального захисту. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram