ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі було поранено шістьох українських військових

Ворог відкривав вогонь 13 разів.

З початку доби на Донбасі було поранено шістьох українських військових
Фото: 24tv.ua

З початку 7 травня в зоні бойових дій на Донбасі окупаційні війська Росії 13 разів відкривали вогонь. В результаті їхніх злочинних дій було поранено шістьох українських військових, повідомили у пресслужбі Міноборони.

"Після активного застосування нашими підрозділами штатного озброєння ворог відмовився від продовження своїх агресивних намірів", - йдеться в повідомленні.

Мар'їнку двічі обстрілювали з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поруч зі Старогнатівкою противник з безпілотного літального апарату скинув гранатометний постріл ВОГ-17, а потім позиції українських військових обстріляли з озброєння бойової машини піхоти.

По позиціях Широкиного ворог двічі відкривав вогонь з мінометів 82 мм, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, а захисників Новоселівки Другої обстріляли з автоматичних станкових гранатометів.

Біля Авдіївки російські окупанти застосовували автоматичні станкові та ручні протитанкові гранатомети.

Неподалік смт Новотошківське ворог тричі відкривав вогонь із забороненого Мінськими угодами озброєння. Окупанти використовували 19 артилерійських снарядів калібру 122 мм і чотири міни 120-го калібру.

По околицях Оріхового з міномета 82 мм випустили 18 мін, також застосовували гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. По захисниках Кримського стріляли з мінометів 120-го калібру.

Додатково повідомляється, що випадків захворювання на коронавірус серед військових ООС немає.

Нагадаємо, що один з військових сьогодні був поранений в результаті скидання ВОГ-17 з БПЛА, другий - під час обстрілу під Новотошківським. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram