ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Один військовослужбовець отримав поранення.

За добу бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

За минулу добу російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті було поранено військовослужбовця.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстріляв наші позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Утримуючи оборону, наші військовослужбовці минулу добу діяли рішуче і дали ворожим підрозділам гідну відсіч. Відчувши на собі рішучість дій наших воїнів, окупаційні війська припинили свою активність", - відзначили в штабі.

Більшість обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" - біля Авдіївки, Павлополя, Пісків, Тарамчука і Кам'янки.

У районі відповідальності угруповання "Північ" російські найманці зі станкових протитанкових гранатометів обстріляли захисників Попасної.

З початку поточної доби окупаційні війська активності не проявляли.

Нагадаємо, 6 травня голова Офісу президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову з політичними радниками лідерів країн - учасників нормандського формату і повідомив їм, що українська сторона запропонувала перезавантажити роботу Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram