ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Нардеп Качура назвав число хворих на коронавірус парламентаріїв

Хвора нардепка Скороход контактувала щонайменше зі сімома своїми колегами.

Нардеп Качура назвав число хворих на коронавірус парламентаріїв
Фото: minzdrav.gov.by

Нардеп від фракції "Слуга народу" Олександр Качура заявив, що у Верховній Раді на 6 квітня підтверджено 8 випадків зараження коронавірусом серед парламентаріїв. Про це він повідомив на своєму каналі в Telegram.

За його словами, це Віталій Борт (ОПЗЖ), Володимир Ватрас ("Слуга народу"), Руслан Горбенко ("Слуга народу") - вилікувався, Ігор Кисельов (ОПЗЖ), Олександр Лукашев (ОПЗЖ), Сергій Рудик (позафракційний), Ганна Скороход (позафракційна) і Сергій Шахов ("Довіра") - вилікувався.

"Також встановлено, що зі Скороход контактували Лерос Г.Б. ("Слуга народу"), Васильковський І.І. ("Слуга народу"), В'ятрович В.М. ("ЄС"), Южаніна Н.П. ("ЄС"), Санченко А.В. ("Слуга народу"), Чийгоз А.З. ("ЄС"), Саладуха О.В. ("Слуга народу")", - додав Качура.

Нагадаємо, першим депутатом, у якого діагностували коронавірус, став Сергій Шахов. 17 березня Центр громадського здоров'я повідомив про перший випадок коронавірусної хвороби COVID-19 на території Київської області, її виявили у 44-річного чоловіка. Цією людиною виявився депутат Ради з групи "Довіра" Сергій Шахов. Коронавірус також пізніше виявили в родички Шахова. 21 березня нардепа госпіталізували

2 квітня Шахов повідомив, що вилікувався від COVID-19.

Також повідомляли про виявлення коронавірусу в Сергія Рудика та Руслана Горбенка. З підозрою на коронавірус були Олександр Лукашев (ОПЗЖ) і Сергій Вельможний ("Довіра").

28 березня стало відомо, що на коронавірус захворіла виключена з фракції "Слуга народу" Ганна Скороход. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram