ГоловнаСуспільствоЖиття

Вінницька облрада оголосила тендер на закупівлю 99 спецавтомобілів для медустанов за 53,5 млн гривень

Термін постачання авто - до 31 грудня 2020 року.

Вінницька облрада оголосила тендер на закупівлю 99 спецавтомобілів для медустанов за 53,5 млн гривень
Renault Duster
Фото: dostyp

Вінницька облрада оголосила тендер на закупівлю 99 легкових спеціалізованих автомобілів на базі Renault Duster (або еквівалент) для медустанов з очікуваною вартістю 53,46 млн гривень. Про це свідчать дані на порталі публічних електронних закупівель ProZorro.

Тендер оголосило комунальне підприємство "Авторемонтна база закладів охорони здоров'я Вінницької обласної ради". Автомобілі будуть використовуватися, у тому числі в сільській місцевості.

Кількість сидінь в автомобілі (крім водійського) не повинно перевищувати восьми, максимальна швидкість - не менш ніж 170 км/год, стандарт викидів в атмосферу - EURO 6.

Гарантія на автомобілі повинна становити не менш ніж 3 роки, обмеження гарантії пробігу - не менш ніж 100 тис. км. Кінцевий термін подачі пропозицій - 2 квітня, аукціони заплановано на 8 травня.

Термін постачання - до 31 грудня 2020 року.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що на ProZorro Одеська митниця продасть 9 тонн одягу секонд-хенд і трактор для сільськогосподарських робіт. Стартова ціна 9 тонн одягу - 97 000 гривень. Стартова ціна трактора YTO-ME354 - 37 000 гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram