ГоловнаСуспільствоЖиття

Ділянки Окружної дороги в Оболонському та Голосіївському районах Києва передали на баланс міста

Тепер ділянки цих доріг буде обслуговувати "Київавтодор" замість "Укравтодору".

Ділянки Окружної дороги в Оболонському та Голосіївському районах Києва передали на баланс міста
Фото: bigkiev

Столиця прийняла на баланс міста ділянки Кільцевої дороги, в Оболонському та Голосіївському районах Києва, які раніше обслуговував "Укравтодор". Про це повідомляє пресцентр КМДА з посиланням на заступника голови адміністрації Олександра Густельова.

Тепер ділянки цих доріг буде обслуговувати комунальне підприємство «Київавтодор».

«На баланс міста передаються ділянки в Оболонському та Голосіївському районах. Це частина вул. Мінської і дорога від вул. Академіка Заболотного до Столичного шосе», - зазначив Густельов.

У КМДА також нагадали, що на всіх ділянках, які були на балансі столиці, проведено капітальні ремонти. Зокрема, на вул. Заболотного, Одеській площі, ділянці Кільцевої дороги від повороту на Вишневе до розв'язки з вул. Перемоги, просп. Палладіна.

«Відповідний капітальний ремонт чекає і на ділянки, які були на балансі Державного агентства автомобільних доріг, а тепер будуть обслуговуватися підрозділами КК «Київавтодор», - додав заступник голови КМДА.

Нагадаємо, 25 лютого голову КК «Київавтодор» Олександра Густельова призначили заступником голови КМДА.

27 лютого "Укравтодор" представив інтерактивну карту, на якій водії зможуть в режимі реального часу залишати скарги на стан доріг. Її основним завданням є надання актуальної та достовірної інформації про дороги державного значення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram