ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики 17 разів порушили режим тиші на Донбасі, без втрат

Противник спеціально обстріляв ділянку розведення сил у районі Золотого.

З початку доби бойовики 17 разів порушили режим тиші на Донбасі, без втрат
Фото: uazmi.org

З початку поточної доби російсько-окупаційні війська 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат внаслідок ворожих обстрілів з української сторони не було.

Про це інформує пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Крім того, порушуючи мінські угоди, противник спеціально обстріляв ділянку розведення сил і засобів в районі населеного пункту Золоте з міномета калібру 82 мм", - йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 9 обстрілів: неподалік від Пісків, двічі поблизу Лебединського, поблизу Харчовика, неподалік від Миколаївки, поблизу Красногіровки, неподалік від Павлополя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник зробив 8 обстрілів: поблизу Новолуганського, двічі в районі Золотого, неподалік від Золотого з боку Первомайська, поблизу Майорського, двічі неподалік від Кримського та поблизу Авдіївки.

Нагадаємо, за минулу добу проросійські бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час обстрілів українські військові не постраждали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram