ГоловнаСуспільствоЖиття

Для українців скасували візи в Домініку

Віза не потрібна, якщо перебувати в країні до 90 днів.

Для українців скасували візи в Домініку
Пляж города Калибиши
Фото: votpusk

Кабінет Міністрів України затвердив домовленість з урядом Співдружності Домініки про скасування віз на термін перебування в країні до 90 днів. Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду в середу, передає "Інтерфакс-Україна"

Передбачено, що громадяни держав сторін цієї угоди в'їжджають, перебувають, перетинають територію держави іншої сторони без віз за умови, що тривалість їхнього перебування не перевищує 90 днів упродовж 180 днів.

Якщо громадяни держав-підписантів мають намір їхати на термін більш ніж 90 днів, незалежно від мети поїздки, то вони повинні отримати візу, яка оформляється без сплати збору в дипломатичному представництві або консульстві держави іншої сторони перед в'їздом на її територію.

Співдружність Домініки - держава на однойменному острові вулканічного походження з групи Малих Антильських (Навітряних) островів у Карибському морі. На острові територією 754 кв. км проживає близько 73,6 тис. жителів.

Нагадаємо, наприкінці травня 2019 року Міграційна служба Мексики констатувала відсутність перешкод для безвізового режиму з Україною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram