ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецьку через потрійну ДТП з маршруткою загинули діти

Водій маршрутки і його пасажири не постраждали.

У Донецьку через потрійну ДТП з маршруткою загинули діти
Фото: www.ostro.org

В окупованому Донецьку сталася потрійна ДТП за участю двох легкових автомобілів і маршрутки. У результаті аварії загинуло четверо осіб, з них двоє дітей. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на сайт окупаційної адміністрації Донецька.

13 серпня легковий автомобіль Mazda-6, у якому перебували п'ять осіб, зіткнувся з легковим автомобілем Geely, який рухався в попутному напрямку і в якому було шість осіб, з них троє дітей. Після цього автомобіль Geely зіткнувся з маршруткою "Рута".

Ще до приїзду швидкої допомоги померло двоє дітей - хлопчик 2013 і дівчинка 2012 років народження, які на момент аварії перебували в автомобілі Geely.

Прибулі на місце ДТП рятувальники евакуювали з Geely постраждалу жінку і передали її працівникам швидкої медичної допомоги.

Водій маршрутного таксі і пасажири не постраждали.

Увечері в лікарні від отриманих травм померли ще двоє пасажирів Mazda: чоловік 1991 року народження і жінка приблизно 35 років, чиї анкетні дані ще встановлюють.

Також з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано 6 осіб, з них одну дитину.

Нагадаємо, в Глевасі 11 серпня сталася смертельна ДТП. На швидкісній одеській трасі водій Volkswagen не помітив маршрутку, що зупинилася на червоне світло в бік Києва.

Двоє людей в легковику загинули миттєво, 13 пасажирів маршрутки отримали травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram