ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві п'яний автослюсар викрав відремонтовану іномарку і потрапив у ДТП

Після закінчення ремонту чоловік мав доставити автомобіль на спецстоянку.

У Києві п'яний автослюсар викрав відремонтовану іномарку і потрапив у ДТП
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві поліцейські затримали автослюсаря, який викрав відремонтовану іномарку.

Про це повідомляється на сайті поліції.

Зазначається, що патрульні виявили на дорозі пошкоджений автомобіль, за кермом якого перебував чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння. На місце події виїхала слідча група та дільничні офіцери.

Правоохоронці оглянули машину і намагалися допитати чоловіка, який перебував у салоні.

"Зрозумілих пояснень надати він не зміг, потім для встановлення усіх обставин його доставили в управління поліції, де затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Попередньо відомо, що затриманий - місцевий житель, 1971 року народження. Він працює на станції технічного обслуговування автослюсарем, має позитивну характеристику і раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв", - повідомили у поліції.

Як з'ясувалося, після закінчення ремонту чоловік мав доставити автомобіль на спеціальну стоянку, але замість цього поїхав у протилежний бік, а згодом - потрапив у ДТП.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу. Також на чоловіка складено протоколи за ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння) і 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тому, крім сплати штрафів, йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, за півроку патрульна поліція Києва склала 6083 протоколи на водіїв з ознаками сп'яніння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram