ГоловнаСуспільствоПодії

У патрульних у Білій Церкві викрали службовий автомобіль

Правоохоронці попалися під час фейкового виклику про крадіжку.

У патрульних у Білій Церкві викрали службовий автомобіль
Архивное фото
Фото: dp.informator.ua

У Білій Церкві у патрульних викрали службовий автомобіль. Про це повідомляється на сторінці відомства у фейсбук.

Інцидент стався в неділю близько 7 ранку. Патрульні разом зі співробітником поліції виїхали на виклик про крадіжку, але на місці нічого не виявили.

"Коли правоохоронці повернулися до машини і сіли в салон - підійшов невідомий чоловік, почав неадекватно і зухвало себе вести, не давав службовому авто рушити з місця, тримав водійські двері і фіксував все на камеру мобільного телефону", - йдеться в повідомленні.

"Громадянин на зауваження не реагував, чинив злісну непокору вимогам правоохоронців. Поліцейські ухвалили рішення затримати його і доставити у відділення поліції. Поки увагу патрульних було зосереджено на порушнику, інший чоловік, який непомітно підійшов до машини, швидко сів за кермо і поїхав у невідомому напрямку", - розповіли в патрульній поліції.

Службовий автомобіль знайшли через 10 хвилин, він був не пошкоджений, речі і документи не зникли. Викрадача затримали і доставили в поліцейську дільницю.

Для з'ясування всіх обставин події на місце прибула слідчо-оперативна група.

Дані внесли до реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК. Управлінням патрульної поліції ініційовано службове розслідування зі встановлення всіх обставин події.

Нагадаємо, у квітні у центрі Києва чоловік викрав поліцейський автомобіль і збив патрульну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram