ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний чоловік погрожував підірвати гранату в будинку з 5 дітьми

Старша дочка зателефонувала матері, а та викликала поліцію.

П'яний чоловік погрожував підірвати гранату в будинку з 5 дітьми
Фото: kievpravda.com

У с. Слобода Київської області п'яний чоловік погрожував підірвати гранату в будинку, де перебували п'ятеро дітей. Про це повідомляє пресслужба регіонального управління поліції.

Інцидент стався сьогодні вранці. Поліція отримала дзвінок з повідомленням про те, що чоловік з гранатою погрожує "підірвати всіх". У будинку була неповнолітня дочка чоловіка, вона подзвонила матері, а мати повідомила в поліцію.

Працівники поліції, що прибули на місце НП, оцінили небезпеку як реальну й почали перемови з чоловіком. Їм вдалося відвернути його увагу та знешкодити прийомами рукопашного бою.

У затриманого вилучили предмет, схожий на гранту "Ф-1№. Експрес-аналіз показав вміст у крові хулігана 1,1 проміле алкоголю. 

43-річного чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК і поміщено в ізолятор тимчасового утримання. Поліція порушила два кримінальні провадження у ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та за ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Тепер вирішується питання про оголошення йому підозри.

Поліцейські встановлюють шляхи походження вибухового предмета. Відомо, що чоловік свого часу брав участь у бойових діях на Сході України.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram