ГоловнаСуспільствоЖиття

Патрульного поліцейського, підозрюваного в убивстві Кирила Тлявова, заарештували на два місяці

Суддя задовольнила клопотання прокуратури.

 Приходько ховає обличчя від камер
Фото: Тетяна Безрук
Приходько ховає обличчя від камер

Суддя Голосіївського районного суду Києва Наталія Чередніченко задовольнила клопотання прокуратури і взяла під варту підозрюваного в убивстві дитини патрульного поліцейського Івана Приходька. Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Прокурор Владислав Волян подав нове клопотання про зміну запобіжного заходу для підозрюваного Приходька. Прокурор також сказав, що було проведено слідчий експеримент, який показав: постріли, що їх здійснював Приходько, могли призвести до влучення. Ризики неутримання під вартою: злочин, у якому підозрюють Приходька, є особливо тяжким, підозрюваний може ухилятися і переховуватися від слідства.

Прокурор Владислав Волян (у центрі)
Фото: Тетяна Безрук
Прокурор Владислав Волян (у центрі)

Адвокат обвинуваченого Приходька Андрій Чичиркін зазначив, що незрозуміло, хто саме стріляв у Тлявова, тому арешт - занадто важкий запобіжний захід для підозрюваного.

Фото: Тетяна Безрук

Адвокат сім'ї постраждалих Ельвіна Лазаренко зазначила, що Приходько мав усвідомлювати характер стрілянини, оскільки у дворі, де здійснювали постріли, не було паркану, і він мав розуміти, що така стрілянина може призвести до жертв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram