ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція затримала автобус з "київськими тітушками" на в'їзді в Одесу (оновлено)

У місті сьогодні очікуються перші особи держави.

Фото: facebook.com/gunp.odessa

Поліція Одеси на в'їзді в місто затримала автобуси з озброєними людьми. Про це повідомляє регіональне управління поліції.

У поліцію надійшло повідомлення про те, що з Києва в напрямку Одеси виїхали два автобуси з озброєними людьми. Для перевірки інформації на в'їзд до Одеси прибули бійці батальйону поліції особливого призначення і підрозділи тактико-оперативного реагування.

Фото: od.npu.gov.ua

"Правоохоронці проводять превентивні заходи, спрямовані на недопущення дестабілізації оперативної ситуації в регіоні", - йдеться в повідомленні.

Кількості автобусів і пасажирів не уточнено. На опублікованих фото видно один пасажирський автобус.

Фото: od.npu.gov.ua

Фото: od.npu.gov.ua

Оновлення. Радник начальника Головного управління поліції Одеської області Руслан Форостяк повідомив у фейсбуці, що в цьому автобусі їхали "тітушки" з Києва.

"У той час, коли в Одесі з візитом перебуває президент країни, офіційна делегація на чолі з послом США в Україні пані Марі Йованович, спецпредставник з питань України пан Курт Волкер, інші поважні особи, на морвокзалі стоїть ракетний есмінець "Дональд Кук", знайшлися дегенерати, які вирішили "похитати трубу". Це зараз уже справа слідчих з'ясувати, хто саме і з якою метою скерував сьогодні в Одесу з Києва групу проплачених молодих людей, яких зовсім недавно так само помітили в інших регіонах, де вони здійснювали незрозумілі провокації, імітуючи протести праворадикальних сил під прапором якоїсь "Традиції і порядок", - заявив Форостяк.

Фото: facebook.com/ruslan.forostyak

Нагадаємо, 26 лютого в Одесу приїдуть президент України Петро Порошенко, міністр оборони Степан Полторак, голова МЗС Павло Клімкін і спецпредставник США Курт Волкер. Також на прийом на борту американського ракетного есмінця USS Donald Cook, який зараз в Одесі, запрошено послів багатьох країн, дипломатів і кандидатів у президенти України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram