ГоловнаСуспільствоПодії

В елітному кварталі Києва "собачник" убив чоловіка ударом у голову (оновлено)

За інформацією ЗМІ, загиблий - 26-річний військовослужбовець Управління держохорони.

В елітному кварталі Києва "собачник" убив чоловіка ударом у голову (оновлено)
На месте работала полиция.
Фото: kiev.informator.ua

У ніч проти 3 січня в Києві на прибудинковій території ЖК "Французький квартал" на вулиці Саперне поле загинув чоловік.

Про це повідомляє "Інформатор".

За попередньою інформацією, один чоловік гуляв з собаками, а другий (загиблий) під'їжджав на машині до парковки. З невідомих причин між ними стався конфлікт.

Водій вийшов на вулицю і продовжив перепалку, потім в якийсь момент "собачник" ударив опонента кулаком у голову. Потерпілий упав на землю і йому стало погано. На місце події викликали медиків. Лікарі намагалися його реанімувати, але він помер, не отямившись.

За попереднім висновком медиків, смерть настала від удару в голову, а не від падіння.

Після події нападник зник. Свідки розповіли його прикмети, зараз правоохоронці розшукують чоловіка кавказької зовнішності з бородою. Попередньо, підозрюваний був одягнений у спортивний костюм, з ним були дві собаки. Канал "Київ Оперативний" опублікував у Telegram його фото з камер відеоспостереження.

Фото: "Київ оперативний"

За інформацією ЗМІ, загиблим виявився 26-річний військовослужбовець Управління державної охорони.

Оновлення. Відкрито кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу (умисне вбивство), йдеться на сайті поліції Києва.

"У Печерське управління поліції по спецлінії "102" вчора ввечері надійшло повідомлення про те, що на вулиці Саперне поле сталася бійка між двома чоловіками, в результаті чого один з учасників знепритомнів. На місце негайно виїхали слідчо-оперативна група і лікарі. По прибуттю медики констатували смерть 26-річного місцевого жителя", - йдеться в повідомленні.

Для встановлення причин смерті тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Нагадаємо, раніше в Києві відвідувач McDonald’s убив чоловіка, який курив біля ресторану. Між незнайомцями зав'язався словесний конфлікт, під час якого один ударив другого в обличчя і той упав на асфальт. У результаті потерпілий помер від отриманої травми голови. Поліція інкримінувала подію як вбивство з необережності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram