ГоловнаСуспільствоПодії

Після смертельної ДТП під Львовом прокуратура прокуратура порушила справу проти облавтодору

Дорожнє покриття на трасі, де сталося зіткнення, було в неналежному стані.

Після смертельної ДТП під Львовом прокуратура прокуратура порушила справу проти облавтодору
Фото: Igor Zinkevych / ‎Varta1

Прокуратура Львівської області почала досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, вчиненого посадовими особами державного підприємства "Львівський облавтодор".

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

"Сьогодні, 3 січня, прокуратурою Львівської області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил, що стосуються безпеки дорожнього руху, вчиненого посадовими особами ДП "Львівський облавтодор", відповідальних за утримання автомобільних доріг", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 3 січня на автодорозі "Львів-Шегині" неподалік від населеного пункту Бар Городоцького району (Львівська область) сталося зіткнення двох мікроавтобусів з автоцистерною.

За даними прокуратури, дорожнє покриття на трасі, де сталося зіткнення, було в неналежному стані, зокрема, через невжиття дорожніми службами відповідних заходів з розчищення доріг від снігу.

Проведення досудового розслідування за ст. 288 КК України (порушення правил, норм і стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху) доручено Головному управлінню Національної поліції у Львівській області.

Нагадаємо, рано-вранці 3 січня в результаті зіткнення автоцистерни з мікроавтобусами "Мерседес Спринтер" і "Рено Мастер" під Львовом дві людини загинули і 10 госпіталізовані. Поліція затримала водія автоцистерни, причетного до смертельної ДТП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram