ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала водія автоцистерни, причетного до смертельної ДТП під Львовом

В результаті зіткнення автоцистерни з двома мікроавтобусами 2 людей загинули, 10 госпіталізовані.

Поліція затримала водія автоцистерни, причетного до смертельної ДТП під Львовом
Фото: Igor Zinkevych / ‎Varta1

Поліцейські затримали водія автоцистерни, причетного до смертельної ДТП біля села Бар Городоцького району Львівської області рано-вранці 3 січня. Незабаром суд обере йому запобіжний захід, інформує прес-служба обласної поліції.

У поліції уточнили, що в результаті зіткнення автоцистерни з мікроавтобусами "Мерседес Спринтер" та "Рено Мастер" дві людини загинули і 10 госпіталізовані. Раніше повідомлялося про двох загиблих і п'ятьох госпіталізованих.

Зокрема, на місці події загинули 25-річний водій і 24-річний пасажир "Рено Мастер", обидва жителі Івано-Франківської області.

Десять осіб з тілесними ушкодженнями доставлені в лікарню, діагнози уточнюються. Серед госпіталізованих 7 жителів Львівської та 3 жителі Івано-Франківської областей.

Водій автоцистерни, 29-річний житель Київської області, за медичною допомогою не звертався.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років без права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram