ГоловнаСуспільствоПодії

У Запорізькій області BMW на рейках заблокував рух поїздів на три години

У результаті аварії загинула одна людина, четверо постраждали.

Біля м. Енергодар Запорізької області за 40 метрів від регульованого переїзду водій автомобіля BMW на великій швидкості не впорався з управлінням, перекинувся і опинився на залізничній колії. У результаті ДТП загинув один із пасажирів авто, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Фото: npu.gov.ua

Інцидент стався ввечері в понеділок, 5 листопада. Поки що пошкоджений автомобіль прибирали з колії, рух поїздів було припинено, пасажирські та приміські поїзди вийшли в рейс із затримкою більш ніж три години.

"Рух поїздів на перегоні довелося закрити на три години. Крім водія, в салоні автомобіля перебувало 5 осіб. Працівники "швидкої" констатували смерть одного з пасажирів, четверо постраждалих доставлені машиною швидкої допомоги в лікарню", - сказано в повідомленні.

За інформацією "Укрзалізниці", всього за 10 місяців 2018 року на залізничних переїздах і коліях поза переїздами сталося 60 випадків ДТП, у тому числі 51 випадок на переїздах і 9 - на коліях. У результаті ДТП загинули 15 осіб і 26 були травмовані.

Порівняно з відповідним періодом 2017 року кількість ДТП зменшилася на 12 випадків, кількість загиблих зменшилася на 5 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram