ГоловнаСуспільствоЖиття

КМДА з 24 листопада обмежить рух у центрі столиці у зв'язку з підготовкою до Нового року

На Софійській і Контрактовій площі, Володимирському проїзді й вулиці Петра Сагайдачного почнеться монтаж конструкцій та обладнання.

КМДА з 24 листопада обмежить рух у центрі столиці у зв'язку з підготовкою до Нового року
Архивное фото
Фото: Сергей Нужненко

Київська міська державна адміністрація вирішила обмежити рух транспорту в центрі міста у зв'язку з підготовкою до святкування Нового року.

Про це повідомляється на сайті КМДА.

Так, з 24 листопада на Софійській і Контрактовій площі, Володимирському проїзді й вулиці Петра Сагайдачного почнеться монтаж тимчасових об'єктів, конструкцій та устаткування. У зв'язку з цим передбачено обмеження руху транспорту по правій смузі Володимирського проїзду в напрямку руху до Михайлівської площі до 24 січня 2019 року.

У цей період буде заборонено рух усіх видів транспорту по Володимирському проїзду (від вулиці Малої Житомирської до Михайлівської площі). 

Фото: kyivcity.gov.ua

Також діятиме заборона на рух по Володимирському проїзду й вулиці Володимирській (від будинку № 23 на вулиці Софіївській до Рильського провулка): 19 і 24 грудня - з 16:00 до 22:00, 31 грудня - з 20:00 до 03:00 , 1 січня - з 14:00 до 22:00, 7 січня - з 12:00 до 16:00.

Нагадаємо, від 2014 року Новий рік відзначають не на Майдані Незалежності, а на Софійській площі.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram