ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція Чернігівської області знайшла живим і неушкодженим 3-річного хлопчика, який загубився два дні тому

Дитину виявили за півтора кілометра від дому.

Поліція Чернігівської області знайшла живим і неушкодженим 3-річного хлопчика, який загубився два дні тому
Фото: npu.gov.ua

Після майже двох діб напружених пошуків поліцейські і представники громадськості розшукали живим і неушкодженим трирічного хлопчика, який зник у місті Бобровиця Чернігівської області. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Зникнення хлопчика виявили вдень у п'ятницю, 7 вересня. 29-річна мати залишили двох дітей під опікою батька, той заснув, а тим часом молодший хлопчик пішов із подвір'я. Протягом дня батьки намагалися розшукати дитину самі, а пізно ввечері звернулися в поліцію.

Для пошуку зниклої дитини за тривогою підняли весь особовий склад Бобровицького відділення поліції. Незабаром до них приєдналися рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій, військовослужбовці Національної гвардії, бійці роти спеціального призначення «Чернігів», кінологи обласної поліції, оперативники карного розшуку, ювенальна превенція і активна громадськість. Учасники пошукової операції провели ретельне прочісування місцевості з поступовим віддаленням від місця зникнення дитини.

Дитину знайшли живою і неушкодженою близько полудня в неділю, 9 вересня. Хлопчика знайшли в полі за півтора кілометра від міста. Його доправили в лікарню для комплексного обстеження.

Нагадаємо, за перші п'ять місяців 2018 року поліція отримала понад 2900 звернень з приводу зникнення дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram