ГоловнаСуспільствоПодії

Медики описали стан 6 постраждалих у ДТП в Одесі

У одного з постраждалих часткова ампутація передпліччя, в іншого - переломи обох ніг.

Медики описали стан 6 постраждалих у ДТП в Одесі

Медики прокоментували стан постраждалих в результаті смертельної ДТП, яка сталася увечері 8 вересня в Одесі, пише "Думская".

"З місця аварії в міськлікарню № 1 спочатку госпіталізували п'ятьох постраждалих - двох водіїв, дівчину, яка була пасажиром "БМВ", а також двох пішоходів", - повідомив головний лікар Єврейської лікарні Євген Григор'єв.

Зокрема, отримав травми водій "БМВ", якого вважають винуватцем аварії - у нього діагностували струс головного мозку та забої м'яких тканин обличчя. Після надання допомоги його доставили до ІТТ.

Крім п'ятьох осіб, доставлених в Єврейську лікарню, є ще один потерпілий - курсант 3-го курсу Військової академії Богдан Трусов 1997 року народження. У хлопця переломи обох гомілок. Він перебуває у військовому госпіталі.

Найбільше постраждав невідомий чоловік.

"Його стан важкий. Особа наразі невідома - йому близько 30-35 років. Сьогодні нам вдалося стабілізувати його стан. У нього травматичний шок 3-4 ступеня, політравма, множинні пошкодження, часткова ампутація правого передпліччя", - повідомив Григор'єв.

Аналіз крові на алкоголь взяли у всіх учасників аварії, однак результатів експертизи наразі немає.

Своєю чергою віце-мер Світлана Бедрега повідомила, що постраждалим нададуть допомогу, а похорон двох загиблих оплатять з міського бюджету.

За даними віце-мера, загибла Алла Брятко, 1963 року народження, працювала в аптеці в мікрорайоні "Вузівський", другий загиблий - Сергій Камінський, 1966 року народження, працював масажистом у поліклініці № 20.

Нагадаємо, ввечері 8 вересня в Одесі автомобіль марки BMW на великій швидкості після зіткнення з автомобілем Skoda влетів у зупинку в районі 7-ї станції Великого Фонтану, на якій у цей час перебували люди.

Автомобіль BMW належить 27-річному Олегу Семиренку. Він виявився любителем вуличних перегонів на швидкість.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram