ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі BMW влетів у зупинку: три людини загинули, ще п'ятеро постраждали (оновлено)

Водія затримали.

В Одесі сталася велика дорожньо-транспортна пригода: автомобіль марки BMW на великій швидкості після зіткнення з автомобілем Skoda влетів у зупинку в районі 7-ї станції Великого Фонтану, на якій у цей час перебували люди. Як повідомляє видання "Думская", загинули три людини серед пішоходів. Двоє померли на місці, ще один - дорогою до лікарні. Щонайменше п'ять осіб постраждали, їх забрала "швидка".

Водій BMW і його пасажири не постраждали, але до приїзду співробітників поліції його побили очевидці аварії. Вони кажуть, що швидкість автомобіля перевищувала 100 км/год.

Загибель трьох осіб підтвердив глава слідчого управління ГУНП Сергій Шайхет. Винуватця аварії затримали. Йому інкримінують порушення ПДР, що спричинило смерть кількох осіб (ч 3 ст 286 КК України). За кермом перебував 27-річний одесит.

Очевидці кажуть, що на момент аварії на перехресті не працював світлофор.

Оновлено 00:20. Прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган у фейсбуці повідомила, що водій BMW їхав на червоне світло світлофора. Також за її даними, постраждали чотири людини.

Оновлено 10.05. Правоохоронці уточнили кількість жертв ДТП. Вранці 9 вересня на сайті Нацполіції Одеської області зазначено, що в результаті аварії загинули дві людини, п'ятеро - травмовані.

Також Думская пише, що інформацію про світлофор, який не працював, підтверджує відеозапис з реєстратора.

"Запис реєстратора одного з автомобілістів зафіксував, як BMW на великій швидкості перетинає перехрестя на заборонний сигнал світлофора", - зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, минулої осені в Харкові сталася велика смертельна ДТП. Автомобіль Lexus під керуванням 18-річної Олени Зайцевої зіткнувся з автомобілем місцевого бізнесмена Геннадія Дронова, в результаті чого загинули шість осіб, ще п'ятеро отримали травми. Обидва обвинувачених - Олена Зайцева і Геннадій Дронов - перебувають під вартою без права внесення застави на час судового розгляду. Перша експертиза після аварії виявила опіати в крові Зайцевої. Лікар, яка проводила дослідження, зникла. Поліція оголосила її в розшук.

А днями Апеляційний суд Харківської області пом'якшив вирок 18-річному Тиграну Енгібаряну, який 16 січня збив на смерть на пішохідному переході 17-річного підлітка та втік з місця пригоди, до 3 років позбавлення волі умовно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram