ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція почала розшук нарколога зі справи про харківську ДТП

Тих, хто знає про місце перебування Олени Федірко, просять повідомити до поліції на номер 102.  

Поліція почала розшук нарколога зі справи про харківську ДТП
Геннадий Дронов и Елена Зайцева
Фото: hromadske.kharkiv.ua

Харківська поліція почала розшук нарколога Олени Федірко, котра оглядала підозрювану в смертельній ДТП на Сумщині Олену Зайцеву після аварії вночі 18 жовтня. Про це повідомляє прес-служба поліції.

"Документи надійшли до харківської поліції через кілька днів після судового засідання. Тепер це рішення є на виконанні. Про результати буде повідомлено на найближчому судовому засіданні", - сказано в повідомленні.

Інформацію про місце перебування Федірко просять повідомити на телефони 102, (057) 7059 077.

Наступне засідання суду призначене на 11 вересня..

Нагадаємо, 18 жовтня на вулиці Сумській у Харкові сталася смертельна ДТП. Шестеро людей загинули, п'ятеро дістали травми різного ступеня тяжкості. Зараз обоє обвинувачених - Олена Зайцева і Геннадій Дронов - під вартою без права внесення застави на час судового розгляду.

Інформація про зникнення Олени Федірко з'явилася після того, як сторона захисту в справі про ДТП на Сумщині в Харкові заявила про очевидні ознаки наркотичного сп'яніння в Зайцевої. Подальші аналізи підтвердили наявність кодеїну і фенобарбеталу, однак для остаточних висновків не вистачило біологічного матеріалу, відібраного в Зайцевої.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram