ГоловнаСуспільствоВійна

Неділя на Донбасі минула без втрат

Бойовики здійснили 25 обстрілів, зокрема з важкого озброєння.

Неділя на Донбасі минула без втрат
Фото: Макс Левин

У неділю, 9 вересня, в зоні бойових дій на Донбасі бойовики здійснили 25 обстрілів позицій операції Об'єднаних сил. Втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці у Фейсбуці.

За минулу добу ворог здійснював обстріли українських позицій у районах населених пунктів Кримське, Золоте, Світлодарськ, Південне, Верхньоторецьке, Красногорівка, Мар'їнка, Новомихайлівка, Новотроїцьке, Павлопіль, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкине.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 мм ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Водяне і Лебединське на Маріупольському напрямку.

У районі населеного пункту Кримське на Луганському напрямку один з опорних пунктів обстріляли з озброєння бойової машини піхоти. За даними розвідки, за минулу добу було поранено чотирьох бойовиків російсько-окупаційних військ.

З опівночі понеділка, 10 вересня, бойовики здійснили два обстріли в районі Водяного і Широкиного з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, напередодні в зоні ООС загинули двоє українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram