ГоловнаСуспільствоПодії

На "Азовсталі" під час падіння з висоти загинув робітник

Ще одна людина отримала серйозні поранення.

На "Азовсталі" під час падіння з висоти загинув робітник
Фото: 0629.com.ua

Двоє робітників упали з висоти на комбінаті "Азовсталь" у Маріуполі 31 липня: один загинув, іншого з травмами було доставлено в лікарню. Про це повідомляє міський сайт 0629.

За попередньою інформацією, двоє працівників підрядної організації зірвалися з висоти в коксовому цеху. Вони виконували ремонтні роботи. Обидва робітники приїхали до Маріуполя з Донецька.

На місце події виїхали три бригади "швидких".

Розслідуванням інциденту займаються правоохоронні органи. За версією правоохоронців, аварія сталася через помилку оператора підйомника. У прес-службі компанії "Метінвест" заявляють, що НП у коксовому цеху сталася через втрату стійкості телескопічного підйомника фірми-підрядника.

"У результаті падіння травмувалися двоє людей. Один працівник отримав травми, несумісні з життям. Іншого доставлено в одну з міських лікарень. На підприємстві створено і працює комісія для з'ясування обставин і причин того, що сталося", - відзначили в прес-службі.

У чоловіка, який вижив, відкритий перелом нижньої третини плечової кістки, закритий перелом шийки стегна та забій грудної клітки.

Нагадаємо, в березні цього року внаслідок отруєння газом у цеху "Азовсталі" загинули двоє робітників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram