ГоловнаСуспільствоПодії

Більш ніж тисяча туристів не могли вилетіти з аеропортів Києва

Рейси не змогла забезпечити авіакомпанія BravoAirways.

Більш ніж тисяча туристів не могли вилетіти з аеропортів Києва

У Києві пасажири не можуть вилетіти з аеропортів у подорож, оформлену туроператором. З учорашнього дня рейси затримують в аеропортах "Київ" та "Бориспіль".

"В аеропорту Київ ім. Сікорського (Жуляни) знову величезні затримки, літаки авіакомпанії "Браво" не літають. Як стверджує представник авіакомпанії, вони не отримали грошовий транш від туроператорів і їм просто нема за що заправити літак. Зі свого боку туроператор каже, що все оплачено і проблема саме в авіаперевізнику", - йдеться в повідомленні dtp.kiev.ua у Фейсбук.

Станом на 12:00 на інформаційному табло повідомлялося про затримання семи рейсів. Зокрема, в Анталію і Батумі не можуть вилетіти більш ніж тисяча туристів, повідомляє "112 Україна".

"Пасажири намагалися з'ясувати причини затримання одного з рейсів авіаперевізника. Спочатку їм відповідали, що літак зламався, тому що у компанії виникли фінансові труднощі, а потім взагалі перестали брати слухавку", - йдеться у повідомленні.

В аеропорту "Київ" від коментарів відмовляються.

Водночас про затримку рейсу повідомили пасажири аеропорту "Бориспіль".

За словами однієї з туристок, тур в Єгипет вона придбала у оператора JoinUp, рейс повинна була здійснювати авіакомпанія BravoAirways. Час вильоту переносили вісім разів протягом декількох годин, про це жінка написала у Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з Тунісу не можуть вилетіти близько 800 українських туристів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram