ГоловнаСуспільствоПодії

У смертельній ДТП біля Коломиї підозрюють місцевого кримінального авторитета

Так званого "валентинівського стрільця" двічі судили за хуліганство та незаконне поводження зі зброєю.

У смертельній ДТП біля Коломиї підозрюють місцевого кримінального авторитета
Фото: mi100.info

У скоєнні смертельної ДТП біля Коломиї (смт. Отинія, Івано-Франківського району) підозрюють місцевого кримінального авторитета Віктора Корягіна. Підозрюваний зник з місця аварії. Про це повідомляє місцеве видання "МІСТО".

ДТП сталася 30 червня. Зіткнулися "БМВ Х5" та "Ланос", в результаті чого водій "Ланоса" загинув.

"За словами очевидців, "БМВ Х5" рухався на великій швидкості у бік Івано-Франківська, здійснивши обгін декількох машин, зіткнувся з "Ланосом", який рухався в попутному напрямку і мав намір повернути ліворуч. Водій "Ланоса" загинув на місці, пасажирів госпіталізували в обласну лікарню в Івано-Франківську", - йдеться у повідомленні.

За інформацією видання, у "БМВ" перебували чотири людини, одного пасажира затримали, ще двоє і водій зникли.

Перед зіткненням на лінію "102" надійшло повідомлення про неадекватну поведінку на дорозі водія "БМВ".

"Обурений водій вирішив зробити зауваження водієві "БМВ", але почув у свій бік погрози. Ба більше, заявнику погрожували предметом, схожим на пістолет. Про це чоловік заявив у поліцію. Додав, що автомобіль "БМВ" повернув на заправку. Коли прибули правоохоронці, то "БМВ" вже не було. Відео з камер спостереження вказує на те, що за кермом перебував "валентинівський стрілець". Додамо, що останньому не належить автомобіль, а тільки за довіреністю", - йдеться у матеріалі.

Як пише видання, так званий "валентинівський стрілець" - кримінальний авторитет Віктор Корягін, який імовірно є сином відомого в минулому кримінального авторитета "Корча", вбитого у дев'яностих.

ГУНП в Івано-Франківській області за 2013 рік
Фото: mi100.info
ГУНП в Івано-Франківській області за 2013 рік

Віктора Корягіна двічі притягували до відповідальності за хуліганство та незаконне поводження зі зброєю. У 2013-му  в одному з нічних клубів Івано-Франківська він вистрілив у голову 18-річній дівчині. Після чого, майже два місяці переховувався від правоохоронців. Його затримали у квітні 2013-го у Львові. У вересні того ж року суд визнав Корягіна винним і засудив до 10 років позбавлення волі. Згодом справу переглянули і пом'якшили вирок. У 2016 Корягін вийшов на свободу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram