ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві вночі в результаті вибуху загинув чоловік (оновлено)

На місці події знайшли посвідчення учасника бойових дій.

У Києві на Куренівці (вул. Кирилівська, 117) вночі стався вибух, одна людина загинула.

Як повідомляє Громадське, вибух прогримів близько 00:45. За словами свідка, швидше за все загинув безпритульний. Він сидів на вході у двір на порозі приміщення, що здається в оренду.

Прес-служба поліції Києва повідомляє, що в результаті вибуху на столичному Подолі загинув чоловік. З місця події вилучено залишки гранати і запал. Правоохоронці встановлюють обставини події.

"За словами 20-річного хлопця, який проходив неподалік, біля будинку він помітив незнайомця, який сидів зігнувшись і тримав щось у руках. Потім пролунав вибух", - йдеться в повідомленні.

За словами правоохоронців, сьогодні близько години ночі в поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Кирилівській прогримів вибух. Прибувши за вказаною адресою, співробітники поліції біля будинку виявили тіло чоловіка з численними пораненнями.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває першочергова перевірка.

Оновлення. На місці події правоохоронці знайшли посвідчення учасника бойових дій. Про це в ефірі "112 Україна" розповіла начальник відділу комунікацій поліції Києва Оксана Блищик.

За адресою проживання особи, якій належить це посвідчення, провели обшук.

"В результаті того, що тіло було дуже пошкоджено в результаті вибуху, ми встановили місце проживання особи, на ім'я якого було видано це посвідчення. Зараз за місцем проживання проводиться невідкладний обшук, і ми вже вилучили там гранату Ф-1 і гранатомет", - повідомила Блищик.

Нагадаємо, 27 квітня під час нічного вибуху гранати в Києві загинув 45-річний журналіст Віталій Кукса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram