ГоловнаСуспільствоПодії

ВМС України провели навчання із захисту від вторгнення з моря

Навчання проходили біля Криму.

Військово-морські сили України останні кілька днів відпрацьовували дії із захисту південного узбережжя від вторгнення з моря.

Про це повідомила прес-служба флоту.

"Біля адміністративного кордону з тимчасово окупованою територією АР Крим підрозділи Командування морської піхоти Військово-Морських Сил ЗС України проводили навчання з оборони морського узбережжя від морського десанту умовного противника", - заявили військові.

Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Артилерійські підрозділи відпрацювали навчальні вправи зі знищення десантних кораблів і морського десанту умовного противника, тоді як морпіхи повинні були виконувати завдання щодо безпосереднього відбиття атаки морського десанту умовного противника і здійснили маневр підрозділами на загрозливих напрямках.

Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Нагадаємо, міністр оборони України Степан Полторак на початку квітня заявив, що Росія зосередила на кордоні з Україною 19 батальйонно-тактичних груп першого і другого ешелонів чисельністю понад 77 тисяч осіб.

До складу цього угруповання входить близько 1000 танків, 2300 бойових машин, понад 1100 артсистем і близько 400 систем залпового вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram