ГоловнаСуспільствоПодії

Під Києвом іномарка на швидкості збила трьох жінок на переході і втекла

Тіла пішоходів відкинуло під зустрічний ВАЗ.

У Лютежі під Києвом у понеділок ввечері сталася смертельна ДТП. Як повідомляє dtp.kiev.ua, невстановлений автомобіль на високій швидкості збив трьох пішоходів і зник у напрямку Києва.

"Тіла пішоходів відкинуло під зустрічний ВАЗ. Дівчина померла на місці. Другий пішохід помер через 15 хвилин у машині швидкої дорогою до лікарні. Третього у критичному стані, без свідомості, терміново госпіталізували", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що у водія ВАЗ серйозний серцевий напад. Йому надають допомогу у "швидкій".

Фото: Київ Оперативний

Ведеться пошук авто - винуватця ДТП. Як наголошується, автомобіль суттєво пошкоджений і, найімовірніше, вже десь покинутий.

Як передає Київ Оперативний, смертельна ДТП сталася у Вишгородському районі близько 17:40. За попередньою інформацією, три жінки переходили дорогу на пішохідному переході. Їх не помітив водій сріблястого позашляховика, який їхав у напрямку Києва, і збив всіх трьох. Від удару їх відкинуло в зустрічний автомобіль ВАЗ.

Водій сірого позашляховика відразу після аварії, не зменшуючи швидкості, з місця пригоди зник. Кажуть, що це міг бути Mitsubishi або Honda. Номерних знаків ніхто не запам'ятав.

Фото: Київ Оперативний

Двох жінок у критичному стані терміново госпіталізували, одна загинула на місці.

Місцеві жителі кажуть, що постраждалі пішоходи - цигани, які проживають поряд.

Фото: Київ Оперативний

Як повідомлялося, напередодні ввечері на Південному мосту в Києві бензовоз врізався в заглухле авто, двоє людей загинули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram