ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний львів'янин убив свою собаку, побив дружину і напав на патрульного

Бешкетникові загрожує кримінальна відповідальність.

П'яний львів'янин убив свою собаку, побив дружину і напав на патрульного
Фото: Пресс-служба полиции

У Львові чоловік у стані алкогольного сп'яніння побив свою дружину і напав на патрульного, який приїхав за викликом.

Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції в Фейсбуці."Вчора близько 22:00 патрульні отримали повідомлення від лікаря швидкої допомоги про сімейну сварку на вулиці Бортнянського. Чоловік побив дружину, яку згодом госпіталізували. Інспектори прибули на місце події і зустрілися з дочкою потерпілої, яка розповіла, що її батько вбив на очах їхню собаку, а потім побив маму", - йдеться в повідомленні.

Жінку госпіталізували з діагнозом: струс мозку і забій м'яких тканин вилочно-лобної ділянки.

Патрульні зайшли в квартиру і запропонували чоловікові поїхати з ними до відділку. Громадянин почав агресивно поводитися, нападати на поліцейських, зірвав з патрульного нагрудний жетон. Потім чоловік витягнув розкладний ніж і почав погрожувати офіцеру поліції. Після цього його знешкодили і затримали. Потерпіла написала заяву на свого чоловіка, йому загрожує кримінальна відповідальність.

"Насильство в сім'ї руйнує не тільки життя подружжя, а й стає причиною злочинності в суспільстві. Це явище призводить до збільшення кількості розлучень і безпритульності дітей. Поважайте себе і не мовчіть", - наголосили в поліції.

Нагадаємо, раніше в центрі Львова троє парубків влаштували погром авто і вдарили патрульного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram