ГоловнаСуспільствоЖиття

Максим Шкіль: «Поки діти мріють про дім і професії, ми намагаємося забезпечити їх необхідним» Новости компаний

Півсотні малюків обласного центру соціально-психологічної реабілітації «Сонячний дім» отримали засоби для особистої гігієни, солодощі від Благодійного фонду «Разом до майбутнього». Волонтери також надали підопічним центру необхідні перукарські послуги.

Чергову акцію у рамках проекту «Дитина країни» позитивно сприйняли не лише діти, а й адміністрація центру.

«Сьогодні допомога волонтерів і меценатів – це для нас все!» - зауважила директор закладу Валентина Сінько. «Адже у складних економічних умовах, коли в Україні війна, держава не має коштів, аби поліпшувати матеріальну базу закладів та і дітей за бюджетні кошти не побалуєш. Слава богу, тепло у приміщеннях і є чим годувати дітей. А засоби побутової хімії, і технічне оснащення, й постіль і меблі – це наші волонтери і меценати. Дякуємо щиро Максиму Шкілю за посильну допомогу й чуйне серце, з яким завжди відкликається на наші потреби» - відмітила педагог.

Меценат запевнив, нові килими у дитячих спальнях з’являться вже на Миколая, традиційно, разом з солодкими подарунками для слухняних малюків.

«Це чудово, що сьогодні є такі центри допомоги для дітей, які опинилися у важких життєвих обставинах. Ці діти – щирі, вони залюбки йдуть на контакт. Головне, що попри важке життя, вони навчаються, мріють про майбутні професії і вірять у майбутнє. А наша справа, я говорю про волонтерів і усіх небайдужих людей, які допомагають нам у реалізації соціальних проектів – забезпечити їх усім необхідним і створити гарні умови для розвитку».

Довідково: проект «Дитина країни» протягом пяти років реалізується Благодійним фондом «Разом до майбутнього». За цей час засновник фонду Максим Шкіль надав допомогу шести тисячам дітей, які опинилися у важких життєвих обставинах: діти сироти, позбавлені батьківського піклування, діти з обмеженими можливостями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram