ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранено одного військовослужбовця

Бойовики 22 рази порушили режим тиші на Донбасі.

За добу на Донбасі поранено одного військовослужбовця
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська 22 рази порушили режим тиші на всій лінії зіткнення, неодноразово застосовуючи міномети різних калібрів. У відповідь українські військовослужбовці 13 разів придушували вогневу активність супротивника.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

У результаті одного з обстрілів одного військовослужбовця було поранено. Його в задовільному стані госпіталізували.

На Луганському напрямку з мінометів бойовики обстріляли позиції ЗСУ біля Лозового, Трьохізбенки і Кримського, випустивши близько двох десятків мін. На підступах до низки населених пунктів противник застосовував піхотне озброєння. З гранатометів різних типів терористи обстрілювали позиції військових в районі Луганського, Лобачевого, Лопаскиного і Зайцевого, а зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів - захисників Малинового, Травневого, Жовтого, Новоолександрівки і Станиці Луганської.

На Донецькому напрямку основна вогнева активність бойовиків була зосереджена на Приазов'ї. Тут окупанти неодноразово обстрілювали з гранатометів і стрілецької зброї захисників Водяного і Гнутового, а біля Павлополя вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів і озброєння БМП. Також прицільні обстріли з легкого піхотного озброєння і великокаліберних кулеметів терористів зафіксовано біля опорних пунктів неподалік Мар'їнки і Красногорівки. Позиції військових у передмісті Авдіївки і на підступах до Кам'янки обстрілювали з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, в понеділок бойовики 11 разів порушили перемир'я в зоні АТО. Втрат серед військовослужбовців не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram