ГоловнаСуспільствоПодії

Директора дитячого табору "Вікторія" в Одесі відсторонили від посади

Суд задовольнив клопотання прокуратури Одеської області

Директора дитячого табору "Вікторія" в Одесі відсторонили від посади
Фото: dumskaya.net

Підозрюваного в порушенні правил пожежної безпеки директора дитячого табору "Вікторія" в Одесі Петроса Саркісяна відсторонено від посади, повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

"Приморським районним судом задоволено клопотання прокуратури Одеської області про відсторонення від займаної посади директора табору "Вікторія", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, пожежа в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі сталася пізно ввечері 15 вересня. Корпус, де спалахнула пожежа, вигорів вщент. В результаті пожежі загинули троє дівчаток. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), прокуратура - за ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

У зв'язку з тим, що сталося, затримано директора "Вікторії" Петроса Саркісяна і виховательку Наталію Янчик, яка за функціональними обов'язками повинна була відповідати за пожежну безпеку. 18 вересня суд ухвалив заарештувати обох без права внесення застави. 28 вересня суд відпустив Янчик на свободу на поруки народних депутатів.

14 листопада Приморський районний суд Одеси продовжив арешт директора дитячого табору "Вікторія" і, водночас, визначив заставу в розмірі 128 тис. гривень. Нступного дня повідомлялося, що заставу підозрюваним внесено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram