ГоловнаСуспільствоЖиття

У середу в Києві обіцяють невеликий дощ з мокрим снігом

Температура в столиці до +2 градусів, вночі - заморозки.

У середу в Києві обіцяють невеликий дощ з мокрим снігом
Фото: Макс Требухов

У середу, 29 листопада, в Києві хмарно, невеликий дощ з мокрим снігом, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1...+3 градуси, вдень близько 0 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно, невеликий дощ з мокрим снігом, лише в Карпатах та Закарпатті без опадів, місцями ожеледиця, на дорогах ожеледиця, вночі та вранці туман, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -5...+3 градуси, вдень -2...+5 градусів.

У Карпатах без опадів, температура вночі -2...+7 градусів, удень 0...+5 градусів.

На півночі України хмарно, невеликий дощ з мокрим снігом, лише вночі в Сумській області без опадів, місцями ожеледиця, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3...+2 градуси, в Чернігівській і Сумській областях -2...+7 градусів; вдень -3...+3 градуси. У центрі України хмарно, невеликий дощ з мокрим снігом, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -5...+3 градуси, вдень -3...+3 градуси.

На сході України хмарно, вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ з мокрим снігом, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...+8 градусів, вдень -3...+2 градуси.

На півдні України хмарно, уночі дощ із мокрим снігом, удень дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -4...+1 градус, в Миколаївській і Одеській областях 0...+6 градусів, удень +2...+8 градусів, у Запорізькій області -1...+4 градуси.

У Криму хмарно, дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, удень +6...+11 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram