ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинув один боєць АТО, двох поранено

Бойовики 17 разів порушили перемир'я на Донбасі.

За добу на Донбасі загинув один боєць АТО, двох поранено
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 17 разів порушили перемир'я в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. В результаті бойових дій один український військовий загинув, одного поранено, ще один захисник отримав бойову травму.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Увечері бойовики чотири рази били по позиціях ЗСУ в районі Кримського, використовуючи весь спектр піхотного озброєння і міномети калібру 82 мм. Бійці АТО симетрично відповідали ворогові. У результаті протистояння близько 23:00 отримав бойову травму один український захисник. Крім того, після 18.00 окупанти випустили 8 мін калібру 120 мм на підступах до Троїцького.

На Приморському напрямку ввечері терористи близько години вели вогонь з протитанкових гранатометів і стрілецької зброї по опорних пунктах української армії біля Старогнатівки. В результаті підриву на вибуховому пристрої загинув один військовослужбовець Національної гвардії, ще один отримав важкі поранення.

На Донецькому напрямку "найгарячішою" точкою залишається Авдіївська промзона. Також тут бойовики кілька годин били з різних видів гранатометів по позиціях ЗСУ в районі Луганського і Майорська.

Нагадаємо, кількість небойових втрат ЗСУ 2017 року зменшилася вп'ятеро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram