ГоловнаСуспільствоЖиття

У справі про вбивство Павла Шеремета допитали понад 3 тис. свідків

Підозрюваного досі немає.

У справі про вбивство Павла Шеремета допитали понад 3 тис. свідків
Фото: Сергей Нужненко

Під час розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета допитано понад три тисячі свідків, однак підозрюваних досі не встановлено.

Про це заявив заступник начальника управління Головного слідчого управління Національної поліції Олександр Ковтун, повідомляє "Укрінформ".

"Убивство Павла Шеремета. Розслідування здійснює безпосередньо Головне слідче управління... На жаль, підозрюваних осіб на цей момент не встановлено", - сказав Ковтун.

За його словами, поліція провела "значний обсяг" слідчих розшукових дій, відпрацьовуються різноманітні версії скоєння цього злочину і досудове розслідування триває.

Нагадаємо, Шеремет загинув у результаті вибуху автомобіля в центрі Києва 20 липня 2016 року. Справу розслідує Національна поліція. У червні 2017 року президент Петро Порошенко зажадав публічного звіту про розслідування. Він провів зустріч із представниками ЗМІ та керівництвом слідства і розповів, що там "прозвучала важлива інформація, яку поки що не можна поширювати". Водночас генпрокурор Юрій Луценко заявив, що серйозного прогресу в розслідуванні наразі немає.

У вересні Національна поліція повідомила, що вжила заходів безпеки і засекретила всі рішення судів у цій справі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram